Thursday, 24 November 2011

Freebie Header


Hello semua. Selamat pagi. Ehem, tadi internet buat hal. Geram betol Amla. So dalam boring-boring taktau nak buat apa, Amla pon create lah simple header untuk suka-suki. Guna Photoshop and photoscape. Korang kalau nak boleh je ambik. Tapi jangan mengaku yang header ni korang buat sendiri. OK? Sebelum tu korang kena follow dulu blog Amla. Dah follow baru boleh ambil. <hehehehe>











*Kalau ada siapa-siapa berkenan nak ambik, ambik lah. Tapi lepas ambik tu comment ye. :)

2 comments:

hafiz hafizol said...

nice nice!!!!!! lau ltk muka sy, lagi nice.. kakhkahkah..

amla said...

biase-biase je lah..btw, trima kasih ea..erk!! tau la dia hensem... haha XD