Wednesday, 23 November 2011

Koleksi Curcos Untuk Blog


 Assalamualaikum semua. Hari ni Amla nak share Curcos dengan korang. Kepada korang yang tercari-cari nak tarok curcos apa dekat blog korang, tak payah susah-susah. Tengok je dekat bawah. Amla dah uploadkan dan siap kasi kod lagi. :) , Korang mesti suka kan? <Senyum panjang nampak> Tapi sebelum tu ada syarat. Korang kena follow blog Amla dulu.


https://lh3.googleusercontent.com/_4vo6SAhIFRE/TdKMFP0w4TI/AAAAAAAAAmk/Z6IvnBs7q30/Cursor%20warna-warni.gif

https://2.bp.blogspot.com/-n0hDoANEHXA/TgR2eGk-J2I/AAAAAAAAAFQ/6obq3nx6Jqs/s1600/cursor1.gif

https://lh6.googleusercontent.com/-S3ZzYBxid3w/TgR2et9LuvI/AAAAAAAAAFU/wrIhi-7uSG8/cursor2.gif

https://1.bp.blogspot.com/-2nce6XOL14c/TgR2gTBz0GI/AAAAAAAAAFg/tmFS8JPK4g0/s1600/cursor7.png

https://2.bp.blogspot.com/-jbaWWgvFKAk/TgR2f_RhYmI/AAAAAAAAAFc/93PkVaUtLrw/s1600/cursor4.gif

https://4.bp.blogspot.com/-RmEuc_7MY2E/TgR2g3_7B0I/AAAAAAAAAFk/b2u80SyFDuA/s1600/cursor8.gif

https://2.bp.blogspot.com/-xUVVoO4jgbQ/TgRj6Uuel8I/AAAAAAAAAE4/yn-V0E028rs/s1600/cursor3.gif
http://i.imgur.com/dsnLR.gif
http://i.imgur.com/pgMwk.gif
http://i.imgur.com/ULHQj.gif
http://i.imgur.com/O6J4Y.gif
http://i.imgur.com/8erQp.gif
http://i.imgur.com/q972W.gif
http://i.imgur.com/b2wK8.gif
 "Amla, apa ni? Macam mana nak letak curcos ni dekat blog kitorang?" , Ha! Korang nak tau? Senang je. Korang TEKAN SINI.

*Kalau dah ambik tu jangan lah lupa comment ye. :)

0 comments: