Tuesday, 13 December 2011

Doodle ku yg hodoh!!

Hye korang. Amacam? Sihat tak? Dah makan blogger-emoticon.blogspot.com? Amla belom makan lagi ni. Nak tungguk korang belanja Amla makan la. Hehehe blogger-emoticon.blogspot.com , Boleh kan? <Sambil buat muka cute :face38: yang teramat sangat>

Pagi tadi Amla bangun je dari tido terus kempunan nak buat doodle :27:. Biase lah. Orang baru belajar doodle memang selalu kecewi+gila dengan doodle tu.

Tak caya? Cuba korang tengok orang baru dapat lesen motor ke, kereta :50: ke, lori blogger-emoticon.blogspot.com ke, kapal terbang :121: ke ( Erk!! :face63:) diorang ni mesti gila handle punya. Nak pergi mana pon mesti naek motor dorang. Nak pergi hantar lauk :46: rumah :53: jiran sebelah yang 5 langkah tu pon nak naik motor. Haha

Ok ok:q::q: Amla saja je nak tulis entry ni nak tunjuk+tayang doodle yang Amla buat tu. Tapi korang kena janji tak kutuk doodle Amla hodoh macam hari tu.

Tapi doodle yang Amla buat ni tak delah secantik doodle yang Kak Lyssa buat, macam Hafizzi Aziz buat. Tak setaraf langsung. Rasa macam takde taraf langsung. Macam langit blogger-emoticon.blogspot.com dengan bumi bezanya.







Hahaha, Amacam? Lagi okey ke lagi hodoh? OPSS!! Kejap kejap kejap. Kalau korang nak cakap lagi hodoh tak payah la korang cakap. Cakap dalam hati sudah. Kalau lagi okey baru boleh cakapkan dekat Amla. :P





1 comments:

ieyza afieyna said...

comel la ;)

ieyza nk buat gak.. tapi xrti2.. :(